INLOGGEN KLANTPORTAAL

REINIGING & ONDERHOUD

WERKUREN : MA-VR (8.00 - 18.00)

DIENSTEN DETAILS

HOME

DIENSTEN

DETAILS

/

/

GEBODEN DIENSTEN

GEVELREINIGING

Het aanzicht van de gevel bepaalt de eerste indruk van een gebouw. De uitstraling van uw pand is immers het eerste dat bezoekers opvalt. Elke gevel heeft te lijden onder weersinvloeden en uitlaatgassen. Dit zorgt voor een hardnekkige en lelijke aanslag op de gevel. Het is dus belangrijk om uw gevel regelmatig grondig te laten reinigen. HZ Reiniging & Onderhoud heeft ruime ervaring in gevelonderhoud. Wij reinigen uw gevel en beplatingen grondig, dankzij moderne technieken en met milieuvriendelijke middelen.

Combineren

Milieuvriendelijk

Eventueel kan een gevelreiniging gekoppeld worden aan een conservering. Het effect van de gevelreiniging blijft dan langer behouden en de gevel is makkelijker schoon te houden.

Voor gevelreiniging kiezen wij bewust voor milieuvriendelijke reinigingsmethodieken. Dat garandeert een schone en veilige reiniging van uw pand en het is beter voor het milieu.

HEEFT U VRAGEN OF WENST U EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE?

BEL NU: 0521 - 522 340

DIENSTEN

PAGINA NAVIGATIE

CONTACT INFO

HZ Reiniging & Onderhoud is een begrip op het gebied van schoonmaak en specialistische reiniging in de regio's Drenthe, Friesland, Noordoostpolder, Overijssel en Gelderland.

© 2015 HZ Reiniging & Onderhoud. Alle rechten voorbehouden.