INLOGGEN KLANTPORTAAL

REINIGING & ONDERHOUD

WERKUREN : MA-VR (8.00 - 18.00)

DIENSTEN DETAILS

HOME

DIENSTEN

DETAILS

/

/

GEBODEN DIENSTEN

INDUSTRIËLE REINIGING

Adequate en regelmatige reiniging van productieruimtes en apparatuur levert niet alleen een schone werkomgeving op voor het productiepersoneel, ook verkleint het de kans op storingen. HZ Reiniging & Onderhoud zorgt voor een schone werkomgeving. De werkzaamheden variëren van het reinigen van leidingen, spanten, magazijnstellingen en lichtstraten. Daar waar de reguliere schoonmaak niet bij kan komen, bijvoorbeeld in fabriekshallen/loodsen of andere industriële omgevingen, vinden wij altijd een passen oplossing.

Kennis & kunde

Altijd paraat

Wij zijn gespecialiseerd in industrieel reinigen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de modernste reinigingsmethodieken en materialen. Onze medewerkers zijn allround hiervoor opgeleid.

HZ industriële reiniging staat voor kwaliteit, flexibiliteit, servicegerichtheid met een uitstekende service. Wij handelen snel en efficiënt bij onverwachte storingen en/of calamiteiten.

HEEFT U VRAGEN OF WENST U EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE?

BEL NU: 0521 - 522 340

DIENSTEN

PAGINA NAVIGATIE

CONTACT INFO

HZ Reiniging & Onderhoud is een begrip op het gebied van schoonmaak en specialistische reiniging in de regio's Drenthe, Friesland, Noordoostpolder, Overijssel en Gelderland.

© 2015 HZ Reiniging & Onderhoud. Alle rechten voorbehouden.