REINIGING & ONDERHOUD

WERKUREN : MA-VR (8.00 - 18.00)

DIENSTEN DETAILS

HOME

DIENSTEN

DETAILS

/

/

GEBODEN DIENSTEN

LEVERING SCHOONMAAKARTIKELEN

HZ Reiniging & Onderhoud is een totaalleverancier. Naast de verschillende diensten die wij verrichten, kunnen wij u ook voorzien van de benodigde schoonmaakmiddelen, materialen & machines. Of het nu gaat om het leveren van een stofzuiger, toiletpapier, werkwagen of schoonmaakmiddel; niets is ons te gek. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u van een goed advies te voorzien zodat u een goede keuze kunt maken. Ontzorgen noemen wij dat!

Machines

Sanitaire voorzieningen

Een stofzuiger of schrobmachine nodig? Ook daarvoor bent u bij HZ Reiniging & Onderhoud aan het goede adres. De ruime keuzemogelijkheden op dit gebied bespreken wij graag met u.

Wij leveren sanitaire voorzieningen zoals handdoek-, toiletrol- en zeepdispensers in allerlei kleuren en formaten. Uiteraard verzorgen wij eveneens de leveringen van de inhoud van de dispensers.

INLOGGEN KLANTPORTAAL

HEEFT U VRAGEN OF WENST U EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE?

BEL NU: 0521 - 522 340

DIENSTEN

PAGINA NAVIGATIE

CONTACT INFO

HZ Reiniging & Onderhoud is een begrip op het gebied van schoonmaak en specialistische reiniging in de regio's Drenthe, Friesland, Noordoostpolder, Overijssel en Gelderland.

© 2015 HZ Reiniging & Onderhoud. Alle rechten voorbehouden.