REINIGING & ONDERHOUD

WERKUREN : MA-VR (8.00 - 18.00)

DIENSTEN DETAILS

HOME

DIENSTEN

DETAILS

/

/

GEBODEN DIENSTEN

TAPIJTREINIGING

Een vies tapijt is een doorn in het oog. Veel bedrijven kiezen ervoor om het tapijt te vervangen wanneer het vervuild is geraakt door de jaren heen, terwijl een goede reinigingsbeurt u nog jaren plezier van het tapijt kan opleveren. Elk soort tapijt of vloerbedekking vraagt om een specifieke aanpak. Wij beschikken over de apparatuur, die in combinatie met het juiste reinigingsmiddel, een optimaal resultaat geeft. Desgewenst voorzien wij uw tapijt van een extra beschermlaag die voorkomt dat vervuiling in het tapijt kan doordringen.

Proefstuk

Reinigingstechnieken

Wij komen graag bij u langs om u te overtuigen over het nut van tapijtreiniging. Indien gewenst zetten wij een proefstuk (op een niet in het oog springende plek) om u het verschil te laten zien.

Voor het reinigen van zachte vloerbedekking zijn verschillende technieken mogelijk. Afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en het soort vloerbedekking wordt de reinigingsmethodiek bepaald.

VRAAG UW INFORMATIE OF PRIJSOPGAVE VANDAAG AAN!

INLOGGEN KLANTPORTAAL

HEEFT U VRAGEN OF WENST U EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE?

BEL NU: 0521 - 522 340

DIENSTEN

PAGINA NAVIGATIE

CONTACT INFO

HZ Reiniging & Onderhoud is een begrip op het gebied van schoonmaak en specialistische reiniging in de regio's Drenthe, Friesland, Noordoostpolder, Overijssel en Gelderland.

© 2015 HZ Reiniging & Onderhoud. Alle rechten voorbehouden.