REINIGING & ONDERHOUD

WERKUREN : MA-VR (8.00 - 18.00)

DIENSTEN DETAILS

HOME

DIENSTEN

DETAILS

/

/

GEBODEN DIENSTEN

GLASBEWASSING

Uw gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom van belang om de ramen en kozijnen met enige regelmaat te laten reinigen. Glasbewassing is een kunst op zich. Goed schoon én zonder strepen: dat vraagt om vakmanschap! Niet onbelangrijk daarbij is de veiligheid die in acht moet worden genomen. Het werken op hoogte brengt immers risico's met zich mee. Veiligheidsvoorschriften worden door ons strikt nagekomern. Al onze medewerkers zijn dan ook in het bezit van het VCA diploma.

Geen gebouw is hetzelfde

Materialen & middelen

Voor ieder gebouw bieden wij een passende oplossing als het gaat om glasbewassing. Zo wassen wij met o.a. ladders, hoogwerkers, steigers, gevelonderhoudsinstallaties en permanente hangladders.

Het werken met adequate middelen is een vereiste. Veilige ladders, steigers en hoogwerkers dragen bij aan de veiligheid voor onze medewerkers. Dergelijke middelen worden periodiek gekeurd.

INLOGGEN KLANTPORTAAL

HEEFT U VRAGEN OF WENST U EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE?

BEL NU: 0521 - 522 340

DIENSTEN

PAGINA NAVIGATIE

CONTACT INFO

HZ Reiniging & Onderhoud is een begrip op het gebied van schoonmaak en specialistische reiniging in de regio's Drenthe, Friesland, Noordoostpolder, Overijssel en Gelderland.

© 2015 HZ Reiniging & Onderhoud. Alle rechten voorbehouden.